John Mayer csak egy "kört" engedélyezett Bon Jovinak
Címlap / Színes hírock / John Mayer csak egy "kört" engedélyezett Bon Jovinak

John Mayer csak egy "kört" engedélyezett Bon Jovinak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az elmúlt heti zárást követően még Bon Jovi: The Circle című albuma vezette a Billboard listáját, de már a hét közepén azt mutatták az eladási adatok, hogy John Mayer, a Battle Studies című nagylemezének 275-300 ezer közötti eladási számával lekörözi New Jersey pop-rockerét. 

A Bon Jovi banda két évvel ezelőtt 292 ezret forgalmazott a Lost Highway korongból, amellyel szintén listavezető volt. De a korábbi munkáik, az 1986-os Slippery When Wet és a két évvel későbbi New Jersey is járt a csúcson.


Ami a mostani éllovast, John Mayert illeti, nos, jelenleg ő számít a rockerek közül az egyes számú szívtiprónak a tengerentúlon, de a gitártudása is kiváló, nem beszélve az énekesi képességéről. Időnként a blues műfajjal is kacérkodik, de a mostani munkája távol áll ettől. (Talán majd legközelebb.) Mayer nem panaszkodhat lemezeinek fogadtatására, hiszen a 2003-as Heavier Things szintén ebben a magasságban nyitott (317 ezer), míg a 2006-os Continuum a dobogó második fokán kezdett (300 ezer).

A legfrissebb lista érdekessége, hogy a top 20-ban kilenc új lemez található, igaz, mikor, ha nem karácsony előtt dobja piacra a legtöbb kiadó az eladhatónak vélt portékáját. A pontos számokat csak szerdán közli a Billboard, de a szakemberek jóslata szerint a Casting Crowns keresztény zenekar Until the Whole World Hears CD-jéből 175 ezer fölött adnak majd el, míg 50 Cent: Before I Self Destruct és Norah Jones: The Fall LP-jét 150 ezer körülire „értékelik”.

Meglepő, de az óriási médiatámogatásban részesített Them Crooked Vultures szupergoup bemutatkozó CD-jét mindössze 75 ezren teszik a kosarukba. Ennél is alacsonyabb eladási adatot, 50-60 ezret prognosztizálnak Paul McCartney új koncertlemezének, a Good Evening New York Citynek. Még elég távol vannak az ünnepek, de Andrea Bocelli: My Christmas című albumából már eddig is 285 ezret adtak el. Biztos sokan örülnek majd neki, ha megtalálják a CD-jét a karácsonyfa alatt.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1364 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x