Az internetes társkeresők 10 aranyszabálya - tartsd be, hogy...
Címlap / Te+Én+Szex / Az internetes társkeresők 10 aranyszabálya - tartsd be, hogy párt találj!

Az internetes társkeresők 10 aranyszabálya - tartsd be, hogy párt találj!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Amikor kedvenc szingli barátnőmnek tanácsoltam, hogy iratkozzon fel néhány netes társkeresőre, legalább 10 okot tudott mondani, amiért NEM... én pedig egy mindennél erősebb okot mondok arra, amiért IGEN! Nagyon egyszerű, tényleg becsajozhatsz/bepasizhatsz így! Csak a lúzereknek nem sikerül. Ők ugyanis nem tudják a 10 aranyszabályt!  

Figyelj! A Titkos, Minden Randik Tudora - amikor azt kérdeztem, szerinte mi a legfontosabb a netes társkeresésben - azt válaszolta: A társkeresés lutri! Legeslegelőször ezt tartsd szem előtt. Ezen a terepen nincsenek garanciák, de eszed lehet, hogy a választást és az ismerkedést megkönnyítsd. Ebben segítünk.

1. Te magad légy rendben önmagaddal
Akár fiú vagy, akár lány, ez az alapvető! Ha lelked mélyénmég az exedet siratod - hovatovább az exedet szivatod - akkor egyáltalán nem vagy esélyes egy új és rendes kapcsolat megtalálására. Persze hozád hasonló sodródókkal találkozhatsz, de ez sem magaddal szemben, sem az exeddel szemben nem fair. A sodródókat elég könnyű kiszűrni, hiszen az első néhány levélváltás után elkezdnek beszélni az exről. Ez legyen figyelmeztető jel! Amíg nem vagy túl egy kapcsolaton, egyszerűen ne is regelj be egy társkeresőre, inkább ápold odahaza a lelkedet.

2. Iszony, vagy viszony?
Tudd, hogy mit szeretnél! Ha néhány éjszakás kikapcsolódást, az is rendben van, ha életre szóló kapcsolatot, az is, viszont lényeges, hogy ezt egyértelműen hozd mások tudomására a regisztrációs lapokon. A férfiak általában könnyű prédának tartják azokat a nőket, akik kétségbeesetten férjhez akarnak menni, tehát légy résen, ha túl fényes ajánlatot kapsz, esetleg érdemes lehet a társkereső társak között utánajárni az illetőnek.

3. Igazságot írni - mindazt ami te vagy
Ha regisztrálni szeretnél egy társkersőbe, az igazat írd magadról. Nagyon nagyon könnyű lebukni, és még rosszabb, ha hazugságon is kapnak, esetleg nevetség tárgyává teheted magad egy hazugsággal. A bemutatkozó szövegbe írjál néhány kérdést, amire tényleg kiváncsi vagy a másikról, és írj bele néhány dolgot magadról. Az általánosságokat (mint például; szeretek olvasni, kirándulni, és Internetezni) célszerű kihagyni. Inkább olyan dolgokat írj, ami szerinted is érdekes. Ne félj kicsit hosszabb szöveget írni. A titkos szerint ciki idézetekkel telipakolni a bemutatkozó felületet, de ugyanúgy ciki tök üresen hagyni. A tapasztalatok szerint azokat, akik nem írnak magukról semmit, nem is keresik, vagy csak nagyon ritkán. Az ilyen regisztrációs lapokra nem nagyon érdemes reagálni, hiszen az illető semmit nem árul el magáról, biztosan nem is fontos neki ez az egész.

4. Légy tényszerű, mint Colombo!
Ha a pasiról látsz egy képet, amin egy dögös kocsi mellett van lefényképezve, akkor az csak annyit jelent, hogy egy dögös kocsi mellett van lefényképezve. Ne vonj le előre messzemenő következtetéseket, egyáltalán nem biztos, hogy az ő saját kocsija! A csajok is hajlamosak nyaralóhelyeken készült fotókat feltenni, amin üdék, karcsúak, és a környezetük modern. Ettől még bátran lakhatnak lepukkant albiban, vagy éppen kollégiumban. Tehát ne a képen lévő tárgyakat, hanem a képen szereplő személyt nézd. Ugyancsak célszerű tényszerűen megközelíteni az adatlapon található dolgokat is. (Túl öreg, túl fiatal, túl kicsi, túl nagy, stb..) 

 

5. Fotó és futó?
Ha meglátom a fotót elfutok? Ha a tipikus hibákat nem követed el, akkor nem! Ha fotót töltünk fel magunkról - amit egyébként érdemes - egy rendes képet keressünk, hiszen ez része a "marketingnek". Nevetségesek azok, akik egy másik nővel/férfival készült közös fotójukat töltik fel a társkeresőre, de azok is, akik a partyfotók egyikét, vagy olyat, amin a nagymama inkább kopott, mint retró sifonérja előtt állnak a fotón. Ezek egyike sem vonzó. Inkább a nők hajlamosak öreg képeket feltenni. Na, nem amin ők öregek, hanem éppen fordítva! Amin ők fiatalabbak, akár 8-10 évvel a valódi koruknál, tehát a kép az öreg. Érdemes rákérdezni, hogy a feltett kép hol/mikor/milyen körülmények között készült, így könnyedén kiderülhet, hogy a kép mennyire friss.

6. Diplomát szerzett; erőszakon?
Amikor valaki nagyon erőszakos a társkeresőn, minden áron még és még képet akar kapni rólad, esetleg maga is képeket dobál neked, saját alfeléről, saját nemi szervéről, akkor légy óvatos. Ha szexpartnert keresel, még akkor is. Ha férfi vagy, akkor lehet, hogy fizetős szolgáltatással lesz dolgod, ha nő vagy, akkor lehet, hogy olyan perverz személyt találtál, akitől igen nehéz lesz megszabadulnod. Az ilyen típusú képek küldözgetése intsen óvatosságra, már csak egészséged megőrzése céljából is. (A nemi úton terjedő betegségeket az ilyen numeravadászok terjesztik a leggyorsabban!)

7. Maradj, vagy haladj!
Ha sikerült valakivel egy beszélgetést kialakítani, egy idő után kiderül, hogy van-e értelme tovább folytatni egy személyes találkozóval, vagy az illetőről túl sok olyan dolog derült ki, ami eleve kizárja egy kapcsolat kilakulását. Ilyenkor fontos, hogy inkább mondjuk meg a másiknak, hogy nem rá vártunk, és lépjünk tovább. Sajnálatból, szánalomból randizni nem csak időfecsérés, de számos későbbi játszmát vetít előre, melyből iszonyatosan nehéz kikeveredi, ezért jobb, ha bele sem megyünk.

Tudtad, hogy az Internetes társkersők többségében több a férfi, mint a nő? Ha szingli vagy, semmi okod siránkozni, egyszerűen nézz körül, hátha a te titkos párod is itt várakozik rád! Regisztrálj most!>>>

8. Ha nem a zsűriben ülsz, ne kritizálj!
Az élet nem a Megasztár, és te éppen játékos vagy, nem pedig zsűritag. Ne kritizálj, ne bánts meg ok nélkül másokat, sem levélben, sem élőszóval. Azért, mert éppen nem rád vár, vagy mert visszautasított, még nem vagy jogosult arra, hogy megbántsd a másikat. Ha téged bántanak meg, egyszerűen mondj ennyit: - Ok nélkül bántani akartál, de ez téged minősít, nem rólam szól.

9. Tedd túl magad a "cikiségen"!
Sokan azért félnek regisztrálni társkeresőkbe, mert attól tartanak, hogy ismerősök meglátják őket, és "ciki" dolog társkeresőben regisztrálni, vállalni magunkat. A valóság ehhez képest az, hogy aki ott felfedez téged, az maga is odament valamiért, valószínű szintén regisztrálta magát. A társkeresőkön nem is mindneki társat keres, egyszerűen a barátok - barátnők is bejelentkeznek, mert érdekli őket, hogy a másik éppen kivel beszélget, mi van alakulóban. Tehát ezek az oldalak közösségeket kovácsolnak, és semmi nem kínos számodra. Ha mégis kínosnak érzed, - például túl magas beosztásban vagy hozzá, úgy érzed - nos akkor jelentkezz be egy elit társkeresőbe, vagy ha még az is derogál, akkor leselkedj a partvonal mellől és figyeld nyálcsorgatva, hogyan építik kapcsolataikat mások.

10. Add magad - fogadd őt!
Ha a kapcsolatban magadat adod, akkor ne feledd, hogy a másiknak is módot illik adnod ugyanerre. Fogadd el őt, ha tudod, ha pedig nem megy, akkor lépj tovább. Tökéletes ember nem létezik - hidd el, még akit tükörben látsz, annak is vannak hibái - tehát ha komprpmisszumot kötsz, mérlegelj, mennyire bírod ezeket hosszú távon. Az is az elfogadáshoz tartozik, hogy ne féltékenykedj a kapcsolat kezdeti stádiumában főleg ne. Ilyenkor még természetes, hogy valaki több potenciális jelölttel is levelezget, nincs jogosultságod sérelmezni ezt.

Ha társkeresőbe szeretnél regisztrálni, akkor tedd meg ITT >>>

Kép: Mohamed Hassan / Pixabay

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 34602 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x