Péntek esti varázslatok - Szerelembatyu korhatár nélkül
Címlap / Te+Én+Szex / Péntek esti varázslatok - Szerelembatyu korhatár nélkül

Péntek esti varázslatok - Szerelembatyu korhatár nélkül

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Apró szerelmi varázslat, amelyet elvégezhet férfi és nő is. Fontos tudni: aki végzi, azé a felelősség. Ha kiszemelted belédszeret vagy elszeret mástól, az a te felelősséged, a te karmád, a te sorsod, útravalód és további életfeladatod. Gondold meg jól, mielőtt használod a mágiát!  

Miért éppen pénteken végezzük?
Péntek a szerelem napja. Emellett a péntek, a minden kultúrában szent szombat előtt következik. A nyugati materialista ember ebben a bulik idejét látja. (Amerikában pl. a hétfő a vasárnappal együtt képezi a hétvégét, és a szmbat este az iskolából való kiesés napja, egyfajta átmeneti felfrissülési lehetőség, rítus.)

Emellett a pénteken este 8 óra után végzett rituálék energetikailag már a szombat energiáit is hordozzák, így Szaturnusz napjának, s magának az istenségnek az erejét. Ezért az időtlenséget, állandóságot, sorsszerűséget hozza magával ez az időpont.

Hozzávalók
1 db vörös, bordó, ciklámen vagy rózsaszín textildarab (5-7x5-7 cm). Ne legyen rikító piros, mert az inkább éget és vitát kelt!
1 db fekete vagy barna szalag
1 kk kamillavirág (lehet szárított vagy friss)
5-10 rózsaszirom (élő vagy szárított, lehetőleg rószaszín vagy vörös)
1 rózsakvarc (picike, legjobb, ha csiszolatlan valódi kristály)
1 vörös, rózsaszín vagy fehér gyertya

A munka
Ha előkészítetted a hozzávalókat, fürödj meg és moss hajat alaposan. Öltözz tiszta ruhába. Színe ne legyen élénk zöld vagy sárga, ne legyen hivalkodó, az égiekkel szemben pökhendi vagy hiú a kisugárzásod.
Gyújtsd meg a gyertyát.
Gondolj szerelmedre, választottadra, és írd a textil belső felére nevét és asztrológiai jelét!
Ez után rajzold alá a Vénusz jelét (női nemi jel), majd tedd bele a kvarcot, s ezután a rózsaszirmokat, végezetül a kamillát (ne hulljon ki!). A kamilla fontos, mert ebben a kis átviteli mágiás rítusban az anyagi vagyonokat képviseli, és jelképezi, hogy nem akarunk minden energiát átcsoportosítani a szerelembe, hanem ajándékba, pluszba óhajtjuk ezt, ha lehetséges. Legyünk emellett nagyon alázatosak.

Végezetül, ha megvan, kössük meg a fekete szalaggal, amely az állandóságot képviseli esetünkben. Párszor a batyut húzzuk át a gyertya lángja felett (meg ne gyulladjon!), majd mélyen gondoljunk vágyunkra, amit el szeretnénk érni ezzel a férfivel. Vagy nővel.
Végül adjunk hálát. Köszönjük meg előre is, akkor is, ha nem minden pont úgy sikerül, ahogy terveztük. Oltsuk el a gyertyát, majd egy héten belül ássuk el a kis batyut folyó-, patak- vagy tópartra.

Azonban még elásatlanul is indulhatsz kalandozni, már péntek este! Ezúttal szerencsével jársz! Végezetül egy tanács: Amíg nem ásod el batyudat tedd biztonságos helyre, mert igen negatívan sülhet el, ha bárki kíváncsiságból megbontja ezt az erő-közeget.

    

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 4587 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x