Taktikázás az ágyban?
Címlap / Te+Én+Szex / Taktikázás az ágyban?

Taktikázás az ágyban?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

Orgazmust színlelünk, belemegyünk a szexbe még akkor is, ha épp semmi kedvünk hozzá, a csábítási praktikáinkról már nem is beszélve. Ezek a manőverek mind-mind csak egy célt szolgálnak: az imádott férfi megtartását. Én viszont most a férfiak taktikáiról szeretnék mesélni.  

Eleinte ugyebár a férfi mindent megtesz, hogy ágyba vigye a nőt és mikor odáig jut, hogy már inkább szabadulna tőle, akkor is először az ágyban kezdi manipulálni az eseményeket. Hogy mi ennek az oka? Nagyon egyszerű. Utálják az érzelmi viharokat, a veszekedéseket, a jeleneteket. Szimplán úgy intézik, hogy mi, nők lépjünk ki a kapcsolatból. Ez igazából nekünk fontos, mert mi nők viszont szeretjük tudni, hányadán is állunk. Ha mégis konkrétan rákérdeznénk, mi az oka a figyelmetlenségének, miért nem érezzük már, hogy fontosak vagyunk, lazán közli, hogy ő ennyit tud nyújtani, vagy megszoksz, vagy megszöksz és abban reménykedik, hogy az utóbbit választjuk.

Számára megnyugtató ilyenkor, hogy nem bántotta meg a nőt, nem ő szakított, megúszta a sírást, a hisztit. Időben ez a folyamat akár hónapokig is eltarthat, a kérdés csak az, hogy nekünk mikor esik le a tantusz.

Sok minden függ attól is, mióta tart egy kapcsolat. Ha egy néhány hónapos ismeretség fullad így unalomba, valószínűleg nincs mit tenni, lépni kell. Mi a helyzet olyankor, mikor egy több éves házasság során észleli a nő a vészjeleket?


Igyekezzünk ilyenkor több figyelmet fordítani életünk párjára, hátha csak szeretethiányban szenved. A férfiak olyan anyagból vannak, hogy gyakorlatilag minden problémájuk az ágyban csapódik le, legyen az munkahelyi vagy magánéleti. Normális helyzetben, ha az ember lánya rákérdez, lehet, hogy el is meséli, mi bántja, de a legtöbb férfi erre képtelen, inkább belül emészti magát. A férfiaknak az a kényszerképzetük, hogy minden bajukat egyes-egyedül csak ők oldhatják meg, külső segítséget kérni a szemükben egyenlő a gyengeséggel. Mit tehet ilyenkor egy bölcs asszony? Kivár. Ez a legokosabb taktika, amit tehetünk, megvárjuk, míg őkelme elrendezi magával a dolgokat. Sok nő ilyenkor pánikszerűen arra gondol, hogy másik nő van a dologban és ezért változott meg ennyire élete párja, de az ilyen helyzetet a férfiak egész másképp reagálják le.

Egy másik nő feltűnését a férfiak új színként élik meg, feldobja őket és a szexuális szokásaik is inkább pozitív irányba változnak. Újdonságokkal rukkolhatnak elő, feldobottak és gyakrabban kívánják a szexet, mint azelőtt. Ha ilyesmi történik, akkor még van arra esélyünk, hogy csak túl sok pornófilmet nézett stikában, de inkább a 3. megjelenésére utalnak ezek a pozitív jelek. Ekkor megkezdődik a taktikai csata. Ha a nő úgy érzi, hogy meg akarja tartani a férfit, kénytelen felvenni a kesztyűt. Bele kell menni a játékba, mese nincs. Legyünk kezdeményezők, éreztessük vele, hogy tőlünk mindent megkaphat, amit  máshol keres.  Aztán még lehet, hogy nekünk is jót tesz. Fő a higgadtság, a bölcsesség.

Sok párkapcsolatban viszont attól szenvednek, hogy képtelenek elszakadni egymástól. Együtt élni nem tudnak, viszont szexuálisan annyira vonzzák egymást, hogy újra és újra összejönnek, csak a szex miatt. Persze ez istenigazából egyiküknek sem jó, hisz így nem lehet új párkapcsolatot kialakítani. Nem mondhatja egyikük sem az új párjának: „Bocsi, szerdán nem érek rá, mert az exemmel szexelek. Tudod, már rég nem vagyunk együtt, csak annyira jó az ágyban.„  Ez nem csak testi, hanem érzelmi kötődés is, gyakran már-már túlzottan is. Ilyen helyzetben kizárt, hogy bármelyikük is tovább tudjon lépni. Pedig lépni kell, mégpedig sürgősen.

Egy ilyen kapcsolatnál még az egyedüllét is jobb, sőt szerintem ajánlott is némi szünet, hogy újra rend legyen a fejekben és újra mindenki készen álljon egy új kapcsolatra. Fel lehet újítani a közben elhanyagolt barátságokat és újra nyitottá válhatunk egy friss ismeretség befogadására. Bizony, bizony űr kell, üresség, amit újra meg lehet tölteni.

 
 
Ilyen szemszögből nézve ugye már nem is olyan szörnyű a szakítás utáni állapot ? Minden új előtt a régit le kell zárni. Mi van akkor, ha mégsem tudod kiverni a fejedből, meg ő sem téged ? Akkor vedd tudomásul, hogy sokat kockáztasz. Vagy elfecsérelsz jónéhány évet az életedből olyanra, akire nem volt érdemes. Ebben csak annyi a gond, hogy az élet már csak olyan, hogy az ilyesmi mindig csak utólag derül. Viszont annak is megvan az esélye, hogy egymásnak vagytok ugyan teremtve, csak még nem jött el a ti időtök. Ha így gondoljátok, engedjétek el egymást és majd meglátjátok, mit hoz a sors.
A 21.században már szinte képtelenség bárkit is végérvényesen elveszíteni a nagyvilágban.

Tehát nemcsak a nők taktikáznak, bizony a férfiak is. Hogy miért? Mert valahogy még a leírtak után is úgy tűnik, érzelmileg egyszerűbbek. Pedig némi őszinteséggel és megértéssel mindez megúszható lenne. Csak rajtunk múlik,  hogy a taktikázást milyen célokra használjuk.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 10112 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x