Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap16...
Te+Én+Szex
6 szerep, amit a szerelmespárok eljátszanak - érd tetten magad!

Ki vagy te nekem? Kedvesem? Nem csak ennyi! A párkapcsolatokban a szülői, családi mintákat is követjük, s a közösen kialakított párkapcsolati játszmák mindig ezekre a játszmapárokra alapulnak. Érd tetten, melyiket játszod te és a párod!


5 jele annak, hogy megcsal a párod

Még a wc-re is magával viszi a telefonját? Gyanús! Ezek a jelek utalnak arra, hogy a párod megcsal.


Második randi? Na azt nem! 7 tanács a korrekt lerázáshoz

Elsőre még szimpi volt, de másodikra már nem tetszik? Valahogy le kéne építeni, de hogyan?
Unalmas házasság - forró szeretővel

Vajon hányan is alszunk egy ágyban? Sok házasságban felmerülhet a gyanú ... Hiszen a szerető lénye, energiája beköltözik a hálószobánkba, befurakodik intim perceinkbe. Amikor párunk furcsa szokásokat kezd felvenni az együttlétekkor, bizony előbújik a féltékenység zöld szemű szörnye, és azt suttogja, hogy talán a kapcsolatunk már nem kizárólagos.


A társkereső módszerek minőségét a hozzáértés határozza meg

A hagyományosnak mondható párkeresési formák márasemmit sem veszítettek a népszerűségükből, sőt egyreinkább úgy tűnik, hogy az egyedülállók számára sokkal inkább jelentenek megbízható módszert az internetes társkereső weboldalak metódusaival szemben.


Szerelem, szeretet…

A tavaszi zsongás mindig felerősíti a párkapcsolati témákat. Mivel minden energia, ilyenkor a természet ébredése, virágzás, elindítja bennünk is az ébredés és virágzás energiáját. Mindig mindennel összefügg, mint tudjuk. De hogy is van ez a szerelem dolog mostanában?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x