Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap19...
Te+Én+Szex
Ha tényleg megcsalt - megoldások megtartásra és kirúgásra

Mi a helyzet akkor, ha a féltékenység alapja valódi hűtlenség, amelyre fény is derült? Ez az eset sem ritka és persze erre is vonatkozhatna az a tétel, hogy ott kezdődik a megoldása, amikor még ki sem alakult. Ez így primitíven kioktató lenne, hiszen hűtlenség volt, van és lesz, ezzel számolni kell.


Tantra - több mint szex, megvilágosodás!

A tantra nem a szex jógája. Ez a meditációnak egy formája, mely a szexuális energiát használja fel - a legerősebb erőt - , ami a teremtmények rendelkezésére áll fejlődésünknek ebben a szakaszában. Ez nem megbocsátás a hedonizmusért, vagy érzék-kielégítés, hanem egy ösvény önmagunk megtalálására és megvilágosodására.


Csücsöri, csöcsös - 7 ciki profilkép, amivel a csajok lejáratják magukat

Nemcsak a fiúk, a lányok is tudnak idétlen profilképeket használni, amiről azt hiszik, hogy vonzó, de inkább ijesztő! Nézzük!


Intim masszázs - kéred a telefonszámot?

Hányszor történt meg Veled az, hogy feszengve érezted magad, ha a szexuális életedről kellett beszélned? Sokan legszívesebben mélyen a föld alá bújnánk, ha az önkielégítésről van szó. A férfiak körében ugyan úgy, mint a hölgyeknél. Téged mire tanítottak a szüleid a szexualitásról? Felvilágosítottak, vagy hagyták, hogy az élet tegye ezt meg?


Top 5 szexuális gátlás

Mi az 5 leggyakoribb dolog, ami a szex élvezetét gátolja? Lehet, hogy éppen Neked is ezzel van gondod? Akkor tudd: nem vagy egyedül. A megoldás néha elég egyszerű: elég hozzá egy szerető és odaadó partner. Máskor jobb, ha szakember segít.


Vezethet-e a szex megvilágosodáshoz?

A tantrikus szex a védikus kultúra utáni India korából ered, lehet a jóga egy bizonyos formájának is nevezni, mely a spirituális extázis elérését tanítja ezoterikus, illetve erotikus úton.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x