Harmincezer futót várnak az idei Vivicittára
Címlap / Utazás / Harmincezer futót várnak az idei Vivicittára

>

Harmincezer futót várnak az idei Vivicittára

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-12

A tavasz megérkeztével közeleg a főváros első nagy futórendezvénye, a 34. Telekom Vivicittá Városvédő kétnapos futófesztivál. Még lehet nevezni!  

Az április 13-14-i hétvégén 30.000 futót vár a szervező Budapest Sportiroda (BSI). A 34. alkalommal megrendezendő eseményen a hagyományos távok mellett az edzettebbeknek ismét lehetőségük lesz a félmaraton teljesítésére.

Szombaton a Margitszitgetet veszik birtokba a futók, és a fesztiváltávoké a főszerep: a nevezők a 2,4 km-es minicittán, a 2,4 km-es gyalogláson, a SUHANJ! Futamán, a 6 km-es 3 fős váltón, a 940 méteres családi futáson, és a 7 km-es midicittá távokon állhatnak rajthoz.

Vasárnap a hosszabb távokon lehet indulni
, és a budapesti világörökség helyszínein vezető útvonalon lefutni a 10 km-es távot, vagy a félmaratont. Idei újdonság, hogy a célba érkezőket minden távon befutóérem várja.

Eddig az ország közel 1000 településéről érkeztek nevezések, külföldről pedig már 80 nemzet futói jelentkeztek a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton rendezvényre.

Nevezni legkésőbb április 8-án éjfélig lehet online, vagy személyesen a Budapest Sportiroda nevezési irodájában (1138 Budapest, Váci út 152.). További részletek itt. 

 
 
 Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1379 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x