Csili-vili, avagy ego és elme
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Csili-vili, avagy ego és elme

Terdik Réka

Csili-vili, avagy ego és elme

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Két olyan fogalom, amik nehezen megfoghatóak, pedig hatalmas értelmező anyag teszi őket könnyebben hozzáférhetővé az érteni vágyók számára, ezért, mint azt már megszokhattátok, itt mindig egyszerű és egyértelmű magyarázatokat találtok. (Természetesen, mivel elsősorban az ismertetés a célom, ezért igyekszem jellemzően egyszerűen és közérthetően fogalmazni.)  

 

Rendezvénynaptár
Az Ego tehát a traumatérkép szemszögéből nézve nem más, mint aki Benned az életet élni vágyja. És a Te saját módodon megpróbálja ezeket a gondolatokat és érzelmeket mások felé közvetíteni, míg a tapasztalás érdekében a mentál- és pszichogenetikai traumák fel nem oldódnak.
Hatalmas energiával veti bele magát ezeknek az élményeknek az újraélésébe (újrajátszás) és a feldolgozásába is.

A HIBA ott szokott rendszerint bekövetkezni, hogy az élmények átélése katartikus(!!!) erejű folyamat, azaz megtisztító (=megvilágosító), ám elsősorban testi szinten az, míg valahogyan a mentális szinteken ELMARAD a katarzis. Ezért tartják hát annyira fontosnak a Megvilágosodást.

 

Mert miért is marad meg az "őskövület" mentális trauma? (Míg a pszichogenetikus traumákat sorsszerű eseményeknek érezzük, addig a mentálisat inkább választhatónak, ezért ehhez jobban ragaszkodunk. "Éljen a szabadság illúziója" alapon.)
A katarzis, az élmény, és a tapasztalás begyűjtése és sejtszintű információvá alakítása elsődleges, természetes folyamat a maga csodálatos komplexitásában.

Az Elme

Tulajdonképpen a testünk hamarabb ért meg valamit, mint az elménk. (Mert az elme nem természetes módon tanul, tapasztal, és rögzít, főként pedig a nyugati kultúrákban(!), hanem kizárja a "megfoghatatlan Élet típusú Logikát".)

Tehát az elme, inkább mondjuk úgy, azoknak az infóknak a halmaza, amitől csili-vili ugyan leszel, mert az Ego imádja feldíszíteni magát, ám ezek az infók nem tartoznak szükségszerűen a megélendő tapasztalataid közé.

 
 
Szóval inkább olyan, mint egy halom szortírozatlan áru raktára. Kábé mintha egy kalapgyűjteményt rendeznél be a magad számára, mivel az elme imád gyűjtögetni és mutogatni és ezáltal a legcifrább színekben bemutatni Téged, valamelyik éppen aktuális színben,mert hát az őseid által összegyűjtött tudást is meg fogja próbálni az éppen legmenőbbre, legtrendibbre szabni. És ezzel megint csak hozzájárul a családi territórium védelméhez. 
 
[ 5874 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x