Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap32
Karrier

Adom az Adóm - Én adom. Te adod? Ő adja, mi adjuk. Ti adjátok? Ők adják.

10 milliárd forint. Ennyi adó 1%-ot nem ajánlanak fel az adózók évente. Ezen a tendencián szeretne változtatni a Kreater Társadalmi Innovációs Ügynökség és a Gyermekgyógyítók az adó 1%-ok felajánlását népszerűsítő Adom az Adóm országos kampánnyal.


Évente egy 4-es metró árát veszítjük el a munkahelyi stressz miatt

Az Európai Unióban évente átlagosan 136 milliárd euró, Magyarországon kb. 440 milliárd forint, azaz a 4-es metró árával azonos nagyságrendű érték vész el a nem, illetve nem megfelelően kezelt munkahelyi stressz miatt, amely a kieső munkanapok 50-60%-áért felelős. A munkavállalók egészségének veszélyeztetésén túlmenően a munkahelyi stressz rontja vállalataink versenyképességét, mivel növeli a hiányzások számát, csökkenti a hatékonyságot és magas fluktuációt eredményez.


Pályaválasztó tréning

Élet Akadémia néven a fiatalok sikeres pályaválasztását segítő, egyedülállóan komplex program indul Budapesten. A hat hétvégés képzés célja, hogy a fiatalok az önismereti, kommunikációs, munkavállalási, pénzügyi és egyéb interaktív tréningek során a számukra megfelelő szakma kiválasztásához hozzáértő, személyre szóló támogatást kapjanak.


5+1 szupertitkos üzenet programozóktól!

A laikusok sokszor úgy gondolják, hogy a programozók csak gyártják a program sorokat, egyre- másra csak születnek az újabbnál-újabb weblapok és webáruházak. A munka, egy kis kreativitást leszámítva teljesen sablonos, adott parancssorok bevitele az egész. Ez viszont nem igaz, sőt!


Női vezetőknek indul képzés

Új oktatási megközelítést alkalmaz egy áprilisban kezdődő, női vezetők számára indított képzés. A Női Vezetők Akadémiája összesen négy modulból áll, az egységek olyan fontos témaköröket járnak körül, mint amilyen az egészséges család-karrierépítés összhang, a női szemléletmód érvényesítése az irányításban, vagy éppen a stílus, megjelenés kérdése.


Női Érdek - Pártkvíz

A közelgő választások alkalmából a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség fontosnak tartotta feltérképezni a pártok véleményét, terveit kardinális női kérdésekben. A válaszokat pártpreferencia kvízben tettük közzé.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x