Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Karrier
Interjú Illemtan - álláskeresőknek

Az élet bizonytalan. Kezdjük a desszerttel! Az állás interjú nagyszerű dolog! Tulajdonképpen olyan hely, ahol kizárólag nagyszerű dolgok történhetnek velünk. Kávéval kínálnak, új emberekkel ismerkedhetünk meg, és kíváncsiak ránk. Ha nem bennünket vesznek fel, akkor sem leszünk rosszabb helyzetben, mint jelenleg.


4 fontos pont álláskeresőknek, amiről gyakran megfeledkezünk

Hogyha már egy ideje munkát keresel, vagy szívesen váltanál, de eddig nem látogatott meg téged a munkavállalók szerencse-kismalaca, akkor most ebben a cikkben olyan pontokra hívom fel a figyelmedet, amin a legtöbb munkakereső átsiklik.


Vissza a munkába, de hogyan?

Munkavállalók milliói térhetnek vissza a munkába, a korábban megszokott kerékvágásba. Vagy mégsem? Azt még korai lenne megítélni, hogy a koronavírus hosszútávon hogyan alakítja át a megszokott rutinokat, a biztonságos munkakezdés azonban most rendkívüli kulcskérdés minden munkáltató számára.
Mentőöv - segíthet, ha elvesztetted az állásodat a koronavírus miatt

A Mentőöv állások nevű új oldal célja, hogy a veszélyhelyzet miatt leállt szektorokból olyan irányba tereljék az értékes munkaerő-túlkínálatot, ahol éppen nagy szükség van új dolgozókra. Ez a segítség minden munkakereső számára ingyenesen elérhető.


Lezárult a szavazás: ők lettek a Jószolgálat-díj idei önkéntesei!

Minden eddigi várakozást felülmúlt az idei Jószolgálat-díj közönségszavazásának részvételi aránya. Az önkéntes kategóriák jelöltjeire összesen több mint 17 ezer szavazat érkezett március 2-12. között. Az év önkéntese Molnár Imréné lett, a közösségi kategória nyertese pedig A kívánság. Az egyéni kategória esetében a kis szavazatkülönbségre való tekintettel Puskás Kata Szidónia különdíjban részesül. Az önkéntes közösség jutalma egymillió forint, míg az egyéni díjazottaké külön-külön félmillió forint.


Ma sincs nemek közötti egyenlőség az EU-ban

Az uniós tagállamok egyikében sem valósult meg a nemek közötti egyenlőség, mivel továbbra is egyenlőtlenségek állnak fenn a foglalkoztatás, a bérek, a gondozás és a nyugdíjak vonatkozásában. A férfiaknál több nő szerez egyetemi diplomát, a nők mégis átlagosan 16%-kal kevesebbet keresnek, mint a férfiak, és a legnagyobb uniós vállalatok vezérigazgatóinak is csupán 8%-a kerül ki a nők közül.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x