Pénzszerző technikák. Sajátítsd el te is!
Címlap / Psziché / Pénzszerző technikák. Sajátítsd el te is!

Pénzszerző technikák. Sajátítsd el te is!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Törekedj igazi gazdagságra! Ne félj változtatni szokásaidon és gondolataidon! De mit kell tenned még ahhoz, hogy elérd az igazi jómódot?  

Mindnyájan a nyugodt, érdekes, teljes életre vágyunk. Otthonunkkal, munkánkkal legyünk elégedettek, szívesen ébredjünk naponta, telve energiával. Hogy kiegyensúlyozottak legyünk, megfelelő barátokra is szükségünk van, családtagjainkkal, szomszédainkkal, munkatársainkkal legyen jó kapcsolatunk, ha szükséges, megbízhassunk egymásban. Életünk kölcsönhatások hálózata: a levegőtől kezdve a magas szintű technikai vívmányokig minden hatással van életünkre.

Mindenhez közünk van

Ha emelkedik az olaj ára, ha több lakást építenek a kerületünkben, az életünk valamilyen mértékben megváltozik. Ezért céljainkat úgy kell megválasztani, hogy az része legyen a kozmikus rendnek, a mi bőségünk ne legyen mások kárára. Ezért tanítja minden vallás és nagy tanító, hogy közösen kérjünk, közösen fogalmazzuk meg, mit szeretnénk. Akkor is, ha az egyéni cél, a többiek segítenek tisztázni, pontosítani, a saját érdekünket, nem esünk nagyravágyásunk csapdájába.

Többnyire így vagyunk gyermekünk vágyaival is. Ha a család szempontjából igazságosnak, helyesnek tartjuk a gyerek igényét, előbb-utóbb teljesítjük közös összefogással. Egyedülálló szülő esetleg nem tud megvenni egy számítógépet a gyereknek, de ha a nagyszülők, rokonok is beletesznek, összehangolják az ajándékozást, nem lesz tele a lakás használhatatlan kacattal, csak egy ajándék lesz, ámde azzal minden nap foglalkozik a gyermek.

A cél kitűzése

Törekedj igazi gazdagságra! Békére, kiegyensúlyozottságra, bőségre. Anyagi bőségre is. A cél nem az, hogy gazdagok legyünk, hanem az, hogy egyre gazdagabbak. Folyamatosan fejlődjünk. Ezért viszont tegyünk meg mindent, ami lehetséges. A legkisebből is lehet félretenni, és lehet gazdaságosan adakozni.

Változás

Ne féljünk változtatni szokásainkon. Mégpedig legelőször is gondolatainkban, fejünkben történjen változás. Képzeljük magunkat jól kereső, munkáját pontosan, precízen végző embernek, akiben mindenki megbízik, aki nem várat magára, nem késik el, sőt a közös cél érdekében képes megelőzni a többieket, és nem zsörtölődik, ha neki kell várakozni. Mi is ilyen munkatársra vágyunk és természetesen a többiek is. Gondolataink fogják irányítani cselekedetünket, és annak megfelelően érzünk új energiákat magunkban, hogy mit tűztünk ki célul. 

Energiabomba

Ez az energiabomba a mi agyunkban van. A világegyetem minden rezdülése hat az agyunkra, és ha következetesen foglalkozunk kitűzött célunkkal, megfelelő időben elképzelhetetlen energiák sűrűsödnek bennünk, olyan felismeréseket kapunk, amire hétköznapi állapotban nem gondoltunk. Érzékszerveinkkel ennek csak parányi részét észleljük, de ott van életünk végéig, rajtunk múlik, hogy képesek vagyunk-e kiaknázni. Egy város elektromos hálózatába beépíthetünk egy 25 wattos körtét is, de egy teret bevilágító fényszórót is, sőt, annál is többet. Hány embernek akarsz fényt vinni az életébe a terveiddel? Annyian fognak segíteni téged is célod elérésében, hiszen az nekik is érdekük. A rezgések szünet nélkül bombáznak minket, de csak annyit fogunk fel belőlük, amennyire ráhangolódtunk.

Bőségcsatorna

Hangolódj rá a bőségcsatornára. Teremtsd meg képzeletben mindazt, amit elérni szeretnél. Ámde ne csak úgy, mint holmi ködös vágyat, hanem pontosan kidolgozva minden részletét. Ebben segíthetnek a társaid is, de leírhatod, lerajzolhatod, maradandóan szemed elé függesztheted a célodat. Akkor kiderülhet, mit kellene javítani rajta, miért nem állja meg a helyét kozmikus megvilágításban, változtatsz, javítasz a törvényszerűségek szerint. Közben megfogalmazódnak benned a módszerek, hogyan tudnád megvalósítani kézzelfoghatóan. Ha pedig te teremtetted meg, nem lesz időd rosszindulatú pletykákkal foglalkozni, lassan minden ártalmas gondolatot eltűntet szívedből a tettvágy.

 
 
Gondolat-nagytakarítás

Gyerekkorunk óta hordozunk agyunkban negatív beidegződéseket. Figyeljük meg, amikor jelentkeznek, és meditációra fordított időnkben takarítsuk ki elménkből, ám helyettük építsünk be pozitív, energiadús gondolatokat. Ezáltal saját elménk barátaivá válunk, hiszen elménk tiszta, világos, átlátszó lesz. Ha eltüntettük a félelmeinket, bátran hozzákezdhetünk a jólét programozásához. Ettől kezdve kerüljük az olyan gondolatokat, mint: nem tudom, nem értem, hülye vagyok hozzá, tiszta ideg vagyok (még gyerekek is megtanulták ezt a felnőttektől, holott labdázás, szánkózás közben nem idegek). Gondolatainkkal folyamatosan programozzuk agyunkat, kár lenne rossz programokkal foglalni a helyet.

Boldogság

Az elérni vágyott boldogság alapja, hogy ne legyen bennünk harag senki iránt. Ha haragszol, olyan rezgéseket bocsátasz ki, amelyek távol tartják tőled a boldogságot. Ha szélnek ereszted a haragodat, nagyvonalúan tudod honorálni azokat, akik valamilyen szolgálatot tesznek neked, és meglátod, milyen sokan segítenek célod elérésében.

Te kinek segítettél ma? 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 10663 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x