Kibe vagy szerelmes? - A szerelmi sokszög kivasalása
Címlap / Te+Én+Szex / Kibe vagy szerelmes? - A szerelmi sokszög kivasalása

Kibe vagy szerelmes? - A szerelmi sokszög kivasalása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-24

A munkád a csőd felé halad, vagy legalábbis alig élvezed? Egészséged megyeget, de döcög, mindig egy kis kivizsgálás, egy kis probléma? Az otthon szalad, na persze lábak nélkül, de tartósan, előre. Mi áll a háttérben, és hogyan járhatsz a végre? Kulcsszavaink: szenvedély, szerelem.  

A szív zakatol, ami benn dobog

Érzelmi problémáid vannak. Az ember alapvető természete, hogy stabilitásra vágyik. S ez lehet mentalitástól, vérmérséklettől függően egy laza, rugalmas tartószerkezet, vagy egy masszív, szinte görcsös oszlop. Az érzelmi életed az, aminek minding működnie kell, az, ami erőt ad. Ha munkahelyeden a párkapcsolatod gondjairól elmélkedsz, vagy alvás helyett a szerelmen töröd a fejed, abból valóban fejtörés lesz. A túlgondolkodás tipikus jele.

Az érzelmek áradatát megállítani nem lehet. A vágy és a vágyakozás megkerülése nem lehetséges, minden, ami emberi, vággyal van tele. A vágyakat keretek közé szorítani lehet. Épeszű határokat szabni, az elme és az intelligencia által kontrollálni. Korunkban divat vágyfokozó szereket, vagy akár élelmiszereket enni, sokszor belekergetjük magunkat abba, ami már érezzük, nem működik. Ha kihűl benned a szenvedély, akkor ne fokozd mesterségesen, hallgass belső intuíciódra.

Párhuzamos világok - állati, helytelen?

Szinte nincs olyan ember, aki párhuzamosan ne élne a szívében más emberekkel is, társa mellett. Nem elhatározás kérdése ez, a legtöbb ember semmit sem óhajt elhatározni, megvárja, amíg az érzelmek ölébe csöppennek, amíg a dolgok maguktól kialakulnak. Mégis szinte mindenki egy kicsit másnak is él, egy kicsit másnak is tetszeni, megfelelni akar. A gyermek születése csökkenti ezt az erőt, nagyon sokszor ez a megfelelés, ez az önmagunkra figyelés vonzza be a gyermek születését életünkbe. A megfelelés több irányba, persze egyáltalán nem hiba. Akár gyermeknek, akár az ember – mint kiskorában – a szülőknek, akár barátoknak vagy más nőknek, férfiaknak óhajt megfelelni. Fontos azonban, hogy ezekbe a mellékjáratokba ne lovalljuk bele magunkat, vagy egy érzelmi háromszög keletkezik.

Valami geometriai - kocka, tetra... háromszög

Ez még nem a tipikus szerelmi háromszög, hiszen az már megvalósult forma, amikor sokat dolgozunk azon, hogy elérjük vágyaink beteljesedését, s az égtől igenis megkapjuk azt, ha kérjük. Szerelmi háromszög saját elménk pörgése, saját magunkra vágyódás, a boldogságra és rendezettségre való vágyakozás, egy belső visítás.

Sokszor elkap a hév egy férfit, hogy a nőnél jó legyen. Mert akármit is gondolnak a nők arról, hogy a férfi minden nőt meg óhajt szerezni, tudni kell, hogy a legtöbb férfi mentes felesleges birtoklástól, viszont az erős én-tudattól nem tud szabadulni. Magát óhajtja szeretni, s ha egy helyütt nem kapja meg az összes erőt és bíztatást – ami szinte lehetetlen, akkor megkeresi kettő, vagy több helyen.

A nő, aki gyakran úgy tűnik nem óhajt birtokolni, és megértő azonban a hamis birtoklásba fut, az enyém fogalmával küszködik, hiszen méhe alkalmas valamit körbefonni, eltakarni és megóvni, ezzel a képességével a nő, gyakorlatilag hormonálisan is megéli, hogy társa az övé.

A párok mégis sokszor akkor sem elégülnek ki, akár lelki, akár fizikai értelemben értjük ezt, amikor már számtalan kapcsolaton, akár párhuzamos kapcsolatokon, érzelmi viharokon vannak túl.

Mi ennek az oka? - Kötőerők

Az ok rendkívül egyszerű. Az ember az anyagi síkon, a hús-vér világában, a Földön, kötőerők hatása alatt áll. Ha a tudatlanság ereje a legerősebb személyében, s ez hat rá a legjobban, kapcsolataiban az elbújást, a belefeledkezést keresi, valamit ami elmámorít, ami elbutít és elvonja a figyelmet a lényegről és kínos részletekről. Ezért gyakran keres olyan párt, aki szexuálisan vonzó, akivel testbe feledkezhet, aki uralja elméjét.

Aki szenvedély kötőerejének hatása alatt áll – s a legtöbb emberben, ha nem is tisztán, de ez az erő kicsit mindenkép jelen van – akkor szenvedélyre vágyik, forróságra. Ez az ember azt óhajtja, aki legtökéletesebben csatornázza számára a szenvedély, az univerzum gigantikus teremtésének erejét, a véges-végtelen hatalmát. Ezek az emberek magukba, a szenvedélybe szerelmesek, a folyamatba, az érzetbe, amely nem egyenlő a szerelemmel! Nem a szerelmet, hanem a szenvedély létezését óhajtják, s amikor nem kapják meg, másfajta szenvedélyekbe, akár művészetekbe menekülnek, hogy elsüllyedjenek a szív perzselő mocsarában – mert így fogalmaz egy szenvedély hatása alatt álló útkereső.

 

Aki a jóság kötőerejében van, másfajta szerelmet óhajt, de ők nagyon kevesen vannak, s alig talál társat magának ez a magányos farkas. A jóságot, a nemesi vonásokat, az emberséget nézi, a jellemet, ami lehetőleg kilengésektől mentes. Az emberfelettibe, az istenibe szerelmes, a természetfeletti erőbe, a tökéletességbe és harmóniába. Így aztán olyan párt is találhat, aki nagy életműész, kiváló ember, politikus, orvos, vagy tanár, de akit érzelmileg – ha jobban belegondol – nem óhajt maga mellé.

Így ha szíved kavarog, és érzelmi háromszögbe kerültél, gondold végig, melyik kötőerőbe tartozol, mit élsz át, s kerüld ki a hibákat, tudd, sokszor hatásokba vagy szerelmes és nem személyekbe, így aztán semmilyen módon sem függhetsz egy férfitól, egy nőtől, semmilyen módon sem kerülhetsz ragaszkodásokkal teli helyzetbe és nem vagy kiszolgáltatva, az erők mindenütt körülfonnak, lásd és élvezd játékukat kötetlenül!
   

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 6510 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x