HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-23
Címlap / Ezotéria / Sikertelen utak, valóban?

Terdik Réka

Sikertelen utak, valóban?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-23

Mivel mindenki életében vannak nem túlzottan sikeres és dicsőséges időszakok, és mivel ezeket kivétel nélkül mindenki borzalmas kudarcnak éli meg, amikor csak úgy hánykolódott az élet útvesztőiben, úgy érezve, hogy magára hagyták minden belső vagy külső segítség nélkül, ezért azt gondoltam szívesen olvasnátok arról, mit mond erről a traumatérkép.  

 

A helyzet az, hogy ezek az utak és időszakok csak és kizárólag kívülről nézve (és belülről megélve...) ennyire katasztrofálisak, és többségében annak köszönhetőek, hogy idejében nem vettük fel a "védelemhez" és az átalakuláshoz szükséges pozíciót és nem bontakoztattuk ki, nemhogy teljesen, de egyáltalán, az őseinktől öröklött illetve útközben szerzett tudásunkat.

Általában ehhez az is hozzájárul, hogy képtelenek voltunk odafigyelni vagy belehangolódni a minket körülvevő nagyobb rendszerekbe. Magyarul nem hallgattunk sem ösztöneinkre, sem logikánkra. Ilyenkor pedig az embert bármilyen szél arrább fújja.

Ha bármikor ilyen helyzetbe keverednénk, és már megtörtént a baj, akkor ki kell várni, mindenkinek a természetétől függően, hogy "hová fújja a szél" az embert. Azaz hagyni kell, hogy viszonylag spontán módon, ám a megszokottól feltétlenül eltérően kialakulhasson VALAMI, ami már kezd hasonlítani akár csak egy kicsit is arra, ahol jelen lehetünk.


Hogy ide milyen technika által (akarat, hisztériás rohamok, lazaság, totális passzivitás, stb...) jutunk el, és eközben milyen szervi panaszokat élünk át, az teljességgel azon múlik, milyen az alapbeállítottságunk, azaz szerzett-öröklött traumáink közül éppen melyikre fogunk jól-rosszul reagálni.

Szeretném, ha tudnánk, hogy amennyiben hajlandóak vagyunk saját NEM ÉLETELLENES késztetéseinket (és azért itt erőteljesen meg kell vizsgáljuk önmagunkat és szűkebb-tágabb környezetünket a múlt fényében, hogy hol búvik meg valamilyen önsorsrontó késztetés pozitív emberi tulajdonságként álcázva!) helyzetbe hozni, és teret adni nekik, akkor igenis tudnak "csodák" történni velünk. EZ, HOGY FÉLREÉRTÉS NE ESSÉK, HARC. Harc önmagunkkal, tágabb-szűkebb sokdimenziós önmagunkért.

 
 
Nos a sikertelen utak, az élet útvesztői, ezért tűnnek annak, aminek elnevezték őket! És azért mert teljes értetlenség övezi bizonyos feladatainkat, amivel óhatatlanul összefutunk életünk során.

Egy dolog azonban biztos: előbb-utóbb kénytelenek leszünk odafigyelni és tágabb dimenzióba helyezni önmagunkat, használatba venni rejtett öröklött-szerzett képességeinket, hogy megbirkózhassunk az életünkben felmerülő "lehetőségekkel", sikertelenségekkel és útvesztőkkel. 
 
[9293]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x