Tippek a gyors eredményhez
Címlap / Szépség-Egészség / Tippek a gyors eredményhez

Dr. Csábi Bettina

Tippek a gyors eredményhez

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-23

Itt a nyár, utolsó pillanatok, hogy formába hozd magad. Éhezés, vízhajtó teák, fogyasztó szalonokban töltött órák, beszédülés a munkahelyre a reggeli edzés után, és már dél felé a küszöböt rágod, olyan éhes vagy. Gyors eredmények? El kell, hogy mondjam, minimum 1 hónap, hogy látványos változást érj el. De ahhoz mit kell tenni? Olvass tovább, megosztom veled a titkát! 

Mások…

„Nem érdekel, hogy a szomszéd lánya hányast kapott”-nah, ez egy jó mondás annak ellenére, hogy utáltam, ahányszor hallottam. Én is megosztok képeket, amiken a BAJNOKOK EDZÉSÉNEK résztvevőin, vagy az online távedzettjeimen látszik a testkompozíció változása 1-3 hónap után, névvel, arccal, beazonosítható módon. Hogy érezd, meg lehet csinálni, mert ha valaki már megtette, akkor neked is sikerülhet.


Ám az nem azt jelenti, hogy neked is azt a formát kell hoznod. Te magadhoz képest változz át. Ehhez mi szükséges? Mérőszalag, felírni a méreteidet, és egy mérleg. Ezek minden háztartásban előfordulnak.

 
Ezek lesznek azok, amik a TE fejlődésedről árulkodnak. Mindig csak magadhoz mérd önmagad, sohase másokhoz! Nálam viszont van egy másik mérce is. Nemcsak esztétikumában, hanem funkcionalitásában is kiváló izomzatot ígérek, és akik nem hagynak ki edzést, mindkettőt megkapják. Guggolásból felszökkenés-fekvőtámasz, ezt mérjük havonta, ki mennyit fejlődött. De Te ugyanígy megteheted, hogy felállítasz magadnak más mércét, például mennyit futottál, mennyi idő alatt, hány ismétlést tudsz megcsinálni x kg súllyal. Mindegy mit, csak motiváljon.

Azt nézd, hogy Neked mennyi mindent sikerült javítanod, és hová jutsz, ha kitartó vagy!
 

Ne ess át a ló túloldalára, de menj a maximumig!

Minden edzésen törekedj a maximumra, amit még elbírsz. Havi 10%-kal lehet biztonságosan növelni a teljesítményt, ellenkező esetben túlterheled magadat. Én kíváncsiságból lefutottam ugyan 60 km-t havi 28 km futással (3. lányom születése után 9 hónappal), holott ezt havi 100 km-rel szokták, minimum fél éves munka után. De csak kíváncsiságból. Fájt is a térdem tőle. Ez egyszeri kihívás volt, többet ilyen nem lesz. Szoktasd ízületeidet, izmaidat is a munkához, szépen lassan, fokozatosan.

Az edződ feladata, hogy biztosítsa az optimális terhelést, neked pedig, hogy azt betartsad.

Ne akarj egy pár hét alatt megszabadulni minden súlyfeleslegedtől, a gyorsdiéták, koplalások, eszeveszett hirtelen változtatások nem vezetnek előre, sőt, visszavetnek!


 
 
Vanda szavaival élve: „Még nem értem el a célom, de a legjobb választás volt a Bajnokok edzése! Előtte rettegtem a nyár gondolatától, hogy bikiniben fognak látni emberek. Hiába mondták az ismerőseim, hogy 3 gyerek után örüljek annak, ahogy kinézek. Nem tudtam elfogadni magam! Nos, egy hónap rendszeres edzés után úgy éreztem magam a strandon, mint még jó pár évvel ezelőtt. Nem kellett behúznom a hasam, narancsbőr is jelentősen csökkent. Van még mit javítanom, de tudom, ha így folytatom, jobb formában is lehetek, mint szülés előtt. .... Nem csak az eredmény miatt szeretem a Bajnokok edzését, a mozgást is élvezem!”

Tehát 1 hónapot minimum adj magadnak, és aztán már látod a fejlődést. Szerezd meg az önbizalmad idén nyárra, én segítek!

Legyetek bajnokok a mindennapokban!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4991 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x