HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-05-23
Címlap / Te+Én+Szex / Az Internetes társkeresők 10 aranyszabálya - tartsd be, hogy párt találj!

Az Internetes társkeresők 10 aranyszabálya - tartsd be, hogy párt találj!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-05-23

Amikor kedvenc szingli barátnőmnek tanácsoltam, hogy iratkozzon fel néhány netes társkeresőre, legalább 10 okot tudott mondani, amiért NEM ... én pedig egy mindennél erősebb okot mondok arra, amiért IGEN! Nagyon egyszerű; tényéleg becsajozhatsz/bepasizhatsz így! Csak a lúzereknek nem sikerül. Ők ugyanis nem tudják a 10 aranyszabályt!  

 

Figyelj! A Titkos , minden randik tudora - amikor azt kérdeztem, szerinte mi a legfontosabb a netes társkeresésben - azt válaszolta: A társkeresés lutri! Legeslegelőször ezt tartsd szem előtt. Ezen a terepen nincsenek garanciák, de eszed lehet, hogy a választást és az ismerkedést megkönnyítsd. Ebben segítünk.


Tudtad, hogy az Internetes társkersők többségében több a férfi, mint a nő? Ha szingli vagy, semmi okod siránkozni, egyszerűen nézz körül, hátha a te titkos párod is itt várakozik rád! Regisztrálj most!>>>

1. Te magad légy rendben önmagaddal
Akár fiú vagy, akár lány, ez az alapvető! Ha lelked mélyénmég az exedet siratod - hovatovább az exedet szivatod - akkor egyáltalán nem vagy esélyes egy új és rendes kapcsolat megtalálására. Persze hozád hasonló sodródókkal találkozhatsz, de ez sem magaddal szemben, sem az exeddel szemben nem fair. A sodródókat elég könnyű kiszűrni, hiszen az első néhány levélváltás után elkezdnek beszélni az exről. Ez legyen figyelmeztető jel! Amíg nem vagy túl egy kapcsolaton, egyszerűen ne is regelj be egy társkeresőre, inkább ápold odahaza a lelkedet.

2. Iszony, vagy viszony?
Tudd, hogy mit szeretnél! Ha néhány éjszakás kikapcsolódást, az is rendben van, ha életre szóló kapcsolatot, az is, viszont lényeges, hogy ezt egyértelműen hozd mások tudomására a regisztrációs lapokon. A férfiak általában könnyű prédának tartják azokat a nőket, akik kétségbeesetten férjhez akarnak menni, tehát légy résen, ha túl fényes ajánlatot kapsz, esetleg érdemes lehet a társkereső társak között utánajárni az illetőnek.

3. Igazságot írni - mindazt ami te vagy
Ha regisztrálni szeretnél egy társkersőbe, az igazat írd magadról. Nagyon nagyon könnyű lebukni, és még rosszabb, ha hazugságon is kapnak, esetleg nevetség tárgyává teheted magad egy hazugsággal. A bemutatkozó szövegbe írjál néhány kérdést, amire tényleg kiváncsi vagy a másikról, és írj bele néhány dolgot magadról. Az általánosságokat (mint például; szeretek olvasni, kirándulni, és Internetezni) célszerű kihagyni. Inkább olyan dolgokat írj, ami szerinted is érdekes. Ne félj kicsit hosszabb szöveget írni. A titkos szerint ciki idézetekkel telipakolni a bemutatkozó felületet, de ugyanúgy ciki tök üresen hagyni. A tapasztalatok szerint azokat, akik nem írnak magukról semmit, nem is keresik, vagy csak nagyon ritkán. Az ilyen regisztrációs lapokra nem nagyon érdemes reagálni, hiszen az illető semmit nem árul el magáról, biztosan nem is fontos neki ez az egész.

4. Légy tényszerű, mint Colombo!
Ha a pasiról látsz egy képet, amin egy dögös kocsi mellett van lefényképezve, akkor az csak annyit jelent, hogy egy dögös kocsi mellett van lefényképezve. Ne vonj le előre messzemenő következtetéseket, egyáltalán nem biztos, hogy az ő saját kocsija! A csajok is hajlamosak nyaralóhelyeken készült fotókat feltenni, amin üdék, karcsúak, és a környezetük modern. Ettől még bátran lakhatnak lepukkant albiban, vagy éppen kollégiumban. Tehát ne a képen lévő tárgyakat, hanem a képen szereplő személyt nézd. Ugyancsak célszerű tényszerűen megközelíteni az adatlapon található dolgokat is. (Túl öreg, túl fiatal, túl kicsi, túl nagy, stb..) Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[26281]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/everness-partnerprogram_banner_300x250-anim.gif
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x