Titkok és hazugságok: ha a pasid félrevezet
Címlap / Te+Én+Szex / Titkok és hazugságok: ha a pasid félrevezet

Titkok és hazugságok: ha a pasid félrevezet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Az őszinteség nemcsak az önismeretben az egyik legfontosabb erőforrás. A párkapcsolatban ugyanúgy nélkülözhetetlen. Mit tehetsz, ha észreveszed, hogy a pasid ködösít?  

Először is: ébresztő!

Felháborítónak találod, ha pasid nem mond igazat? Ráadásul kiderül, hogy már hosszú ideje mellébeszél? Ideges vagy, kiakadtál? Nos, hát akkor először is ébresztő! Hol voltál eddig, mit csináltál, hogy ezt nem vetted észre?



Egy egészséges, "normálisnak" mondható párkapcsolatban a felek jól ismerik, és fél szavakból is megértik egymást, és nem hazudnak egymásnak. Ha megpróbálnák, az úgy is hamar kiderülne. Ha tehát rádöbbensz, hogy a párod jó ideje félrevezet téged, és túlvagy már az első dührohamon és a második százas csomag papírzsepin is, és szörnyen ki vagy bukva, hiszen "minden a legnagyobb rendben volt", miért tette ezt veled, akkor ébredj fel végre, és vedd észre, hogy már jó ideje nincs rendben a kettőtök kapcsolata.

Hogy ez kinek a hibája, botorság volna feszegetni, mert mindkettőtöké.
A "Hogy lehetett ilyen szemét?" kérdés helyénvaló, de ne feledkezz meg a "Hogy lehettem ilyen hülye?" kiegészítéséről sem. Vedd tudomásul, hogy már jó ideje elromlott valami, hiszen ha nem így volna, nem kellett volna hazudnia, de ha mégis, hát észrevetted volna.

Gáz van

Szóval, ha ez a helyzet, hát akkor már régóta gáz van. Örülj neki, hogy így esett. Ha a kapcsolat értékes is lehetne, akkor itt az idő, hogy leüljetek beszélgetni. Ha nem volt egy nagy durranás, és most sem izgat különösebben, akkor viszont fel is út, le is út.

 

Ha nem egy óriási hidegzuhany formájában azonosulsz a hazugságsorozattal, hanem már régóta gyanítod, vagy sejted, esetleg tudod, sőt, mérget vennél rá, akkor nem az a kérdés, hogy ő miért csinálja, hanem az, hogy te miért...

Mindentől függetlenül, a hazugság nem tesz jót semmilyen emberi kapcsolatnak. Vannak persze kivételek, vannak kedves hazugságok, sőt, még szerethetők is. Ha azonban valódi hazugsággal találkozunk, akkor gyakran csak a saját felháborodásunkkal foglalkozunk, s észre sem vesszük, hogy tulajdonképpen arról van szó, a másik ember nem akar mindent elmondani saját magáról. Az esetek zömében ez egy kapcsolat végét jelenti. És egy új kezdetét.
  
Kép forrása: Pixabay
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 8446 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x